Szenvedélyből hivatás!

Hogyan legyek olyan nő, akire a férfi vágyik?

Hogyan legyek olyan nő, akire a férfi vágyik?

2019. december 14.

32946187_1774822629227306_6376765462226665472_n.jpg

Az elmúlt időszak az életemben nagyon sűrű volt, rengeteg üzleti, és magánéleti konzultációt tartottam. A konzultációim során a kedves ügyfeleim sokféle kérdéssel fordultak hozzám a vállalkozásukkal és a magánéletükkel kapcsolatban. Azonban van egy kérdéskör, amely szinte minden személyes találkozáskor felmerül a hozzám forduló női pácienseim részéről: áruljam el nekik, hogy hogyan legyenek olyan nők, amelyre a szeretett férfi vágyik, és mondjam meg nekik, hogy egyáltalán mire vágynak a férfiak? A kérésüket általában azzal indokolták, hogy már  elfáradtak a válaszkeresésben, és nem tudnak eligazodni a férfiakon, ezért szeretnék tőlem hallani a válaszokat.

Gondolom kedves olvasóm Te is tisztában vagy azzal, hogy az ilyen kérdéseket nem egyszerű megválaszolni. De megnyugtatlak: nem lehetetlen a feladat! Mivel szeretek alaposan utánajárni a dolgoknak, ezért ebben a témában is rengeteg kutatást végeztem, és amikor csak lehetőségem adódik, megkérdezem a különböző élethelyzetben lévő férfiakat, hogy mi az, amire igazán vágynak egy nőtől. A válasz szinte mindig ugyanaz: figyelemre, törődésre, odaadásra, nyugalomra és  persze szenvedélyre. Tehát egy meglepően rövid listáról van szó! Viszont amikor ugyanezt a kérdést egy hölgynek teszem fel, akkor – számomra nem meglepően - hatalmas listát szoktak gyártani életkortól és élethelyzettől függetlenül arról, hogy ők mit keresnek egy férfiban, mi az, amire vágynak egy férfitől. Ebből adódóan azt mondhatom, hogy - némileg leegyszerűsítve a dolgokat – egy nőnek sokkal egyszerűbb megszereznie a hőn áhított férfit, hiszen egy viszonylag rövid listán felsorolt elvárásoknak kell csak megfelelnie! Ezzel szemben egy férfinak sokkal nehezebb dolga van megszerezni a kívánt nőt, mert olyan sok elvárásnak kell megfelelnie, hogy ember legyen a talpán, aki annak eleget tud tenni.

 

Hogyan találd meg önmagad és tisztázd magaddal azt, hogy te milyen személyiség, milyen NŐ vagy, milyen kapcsolatra vágysz.

Ahhoz, hogy a megfelelő társat megtaláld, először önmagaddal kell tisztában lenned, meg kell tudnod, hogy milyen személyiség vagy, és azt is meg kell magadnak határozni, hogy milyen kapcsolatra vágysz. A kérdések megválaszolására rengeteg módszer létezik, én az egyénre szabott, legmegfelelőbb megoldást szoktam javasolni. Van azonban egy nagyon-nagyon egyszerű technika, amit otthon egyedül is eredményesen meg tudsz csinálni. A legfontosabb, hogy vonulj félre egy csendes helyre, légy távol a digitális zajoktól. Teljesen mindegy, hogy meditálsz, vagy sétálsz egy nagyot, esetleg otthon a kedvenc kanapédon egy limonádét szürcsölgetsz. A lényeg az, hogy legyél végre egy kicsit magaddal. Amikor kellően lenyugodtál tedd fel magadnak a kérdést: ki vagy Te? Mire vágysz igazán? Mi szól igazán rólad? Majd írd le a válaszaidat egy papírra, és őszintén fogalmazd meg magadnak, hogy milyen kapcsolatra vágysz! Nagyon fontos az őszinteség, mert gyakran – akár társadalmi, családi, vagy egyéni elvárások alapján - magunknak is hazudunk a válaszainkban. Erre hadd meséljek el egy példát. Gyakran azzal keresnek meg engem a női ügyfeleim, hogy ők már gyereket szeretnének vállalni, de még nem találták meg ehhez a megfelelő társat, vagy olyan partner mellett vannak, aki évek múlva szeretne kisbabát. Ilyenkor megpróbálom feltérképezni, hogy igazából hogyan viszonyul a gyermek témához a hozzám forduló nő, valóban szeretne már gyereket vállalni, vagy csak egy hamis illúziót kerget. Sajnos bizonyos jelek azt mutathatják, hogy ő az, aki még nincs készen a gyermekvállalásra, az elköteleződésre és a komoly kapcsolatra, csak hazudik magának. Legyünk őszinték, aki rosszul van a játszóterektől, nem tud megmaradni a gyerekek társaságában, utál korán kelni, nem tud alkalmazkodni, vagy egy kisebb hisztitől hisztérikus rohamot kap még nincs készen arra, hogy egy kisbaba édesanyja legyen. De ne szomorodj el, a  jó hír az, hogy amikor a saját gyermeked megérkezik, akkor minden megváltozik az életedben, és egy nő egyetlen éjszaka alatt édesanyává válik! A férfiaknak az apává váláshoz sokkal több időre van szüksége.

Ha megfogadod a tanácsomat, és a megfelelő módszer segítségével magadba nézel, a  pár perces, vagy órás önismeret után világossá válik a számodra, hogy valóban elértél-e arra a szintre, hogy kisbabát vállalj, vagy csak valamilyen társadalmi elvárásnak megfelelve, esetleg szülői nyomásra szerettél volna gyermeket. Az utóbbi esetben nem biztos, hogy az a célravezető, ha a 3. randin azt közlöd az udvarlóddal, hogy te nagyon komoly kapcsolatra vágysz, hiszen ezzel magadat, és a jövőbeni társadat is hamis illúziókba kergeted. Ha végre tisztáztad magadban, hogy nem vagy még készen a családalapításra ne keseredj el, sőt, örülj ennek, és kezd el játszani, megélni az életet: nyugodtan írd ki a társkereső oldalon, hogy laza kapcsolatot keresel. Meglátod, sokkal nagyobb számban fognak érdeklődni irántad a férfiak, nagyobb lesz a merítés lehetősége, és ki tudja, talán közöttük lesz a nagy Ő, akivel később megváltozik a kapcsolatotok, és közös családot alapítotok. Ha őszinte vagy magadhoz azzal megkönnyíted az utadat, hogy a megfelelő társat vonzd be. Amennyiben éppen szeretői státuszban vagy és gyermeket szeretnél, akkor tedd mérlegre ezt a kapcsolatot, és próbálj meg reálisan látni: kicsi az esélye annak, hogy a szeretőd gyermeket vállaljon veled, hiszen eddig rengeteg lehetősége volt erre, mégsem tett érte semmit. De ne csüggedj el: nagyon sok független férfi van a világban, és lehet, hogy éppen csak rád vár az egyik. Ha pedig neked tökéletesen megfelel egy szeretői kapcsolat és nem vágysz többre, akkor élvezd ezt az állapotot, és hozz ki belőle a maximumot. Ha azonban bekapcsolnak az elvárások (házasság, családalapítás stb.) érdemes elgondolkodni rajta, hogy benne maradsz-e ebben a kapcsolatban, vagy inkább megpróbálod megtalálni azt a férfit, aki meg tudja valósítani az elvárásaidat. Például azt a helyes szomszéd fiút észrevetted már, aki minden reggel rád próbál mosolyogni a liftben? Vagy azért nem vetted őt észre, mert a liftben a telefonodba meredtél, hátha végre kapsz üzenetet a szeretődtől?

 Milyen baklövéseket követhetsz el az ismerkedés során? Az első randi örök női kérdése: meddig menjek el?

Erről a témáról is rengeteget lehetne írni, azonban egy alapvető tényt célszerű az elején tisztáznunk: az igazi férfi szeret vadászni, a férfiak a vadászatra vannak beprogramozva. Ugyan sokszor hallottuk már ezt az unalomig ismételt kijelentést, azonban nagyon fontos ennek az egyszerű mondatnak a jelentőségére odafigyelni. Amikor a férfiakban feltámad a vadászösztön és elmennek vadászni, akkor a vadászat során nem az egyszerűséget keresik, hanem a kihívást. Ez az, amit kedvelnek, és ez teszi őket motiválttá, hogy megküzdjenek az álmaik hercegnőjéért. Igen ám, de a férfiak mindemellett nagyon kényelmesek is.  Mit jelent ez pontosan? Nézzünk egy szemléletes példát. Amikor a férfiak elmennek a barátaikkal szórakozni és ismerkedni, akkor ezt azért teszik, mert keresik a kihívást és az izgalmakat. Azonban a női lélek bonyolult és taktikus, így az este folyamán többször elutasításba ütközhetnek. Ahogy telik az idő, a kihívás helyett egyre inkább a kényelem veszi át az irányítást, így nagy eséllyel hajnalban a vadászó férfi ráakad egy olyan „vadra”, aki vadászat nélkül adja meg magát. A kényelmes férfi pedig élni fog a felkínált lehetőséggel, de a fantáziáját mégis az a nő fogja mozgatni, akit nem sikerült megkapnia.

Itt merülhet fel egy fontos kérdés: meddig menjen el egy nő az első találkozáskor? A válasz egyszerű: ameddig neked jó, és ameddig az történik, amit te szeretnél, amíg jó érzéssel tölt el az, ami történik. Ha a te célod is az volt az éjszakával kapcsolatban, hogy egyetlen alkalomra jól érezd magad egy férfi ölelő karjaiban, akkor töltsd vele az éjszakát. Ilyenkor szerencsésen találkozik a kereslet a kínálattal. Azonban legyél azzal tisztában, hogy nagyon kevés tündérmese született egy ilyen találkozásból. Ha pedig úgy érzed, hogy nem készültél fel arra, hogy a férfi karjaiba vesd magad, akkor ne tedd meg. Amennyiben a férfi emiatt már nem keresi a társaságodat, és elindul a könnyebb ellenállás irányába, akkor ne szomorodj el, az ilyen férfi mindössze ennyit ér, és nagyjából ennyi kitartásra számíthattál volna tőle egy esetleges kapcsolatban is.

 

A selfie pszichológiája: mit üzennek a képeink, hogyan készíts olyan képet magadról, hogy az online jelenléted tükrözze a személyiséged.

 Olyan világot élünk, ahol az egy-két kattintással elkészített fotók segítségével az azon szereplő személyekről rengeteg dolgot meg lehet állapítani. Vagy akár a fotók hiányáról, hiszen feltehető, hogy a társkereső oldalakon azok az emberek, akik nem tesznek ki magukról fotót házasok, vagy foglaltak. Hiszen azt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy az a sok férfi, aki a társkereső oldalon kép nélkül írogat neked, mind olyan magas beosztásban dolgozik, hogy nem vállalhatja fel, hogy fent van egy társkereső oldalon? A társkereső oldalakon, a közösségi médiákban található fotóinknak sokkal nagyobb szerepe van, mint azt sokan gondolnák. Ismét elmondanék neked egy példát. Gyakran fordulnak hozzám azzal a problémával a lányok, hölgyek, hogy hosszú évek óta fent vannak valamelyik társkereső oldalon, komoly kapcsolatot szeretnének, de ez valamiért nem jön össze. Ilyenkor meg szoktam nézni az összes online jelenlétet, megvizsgálom, hogy a megbízóm társkereső oldala mennyire van összhangban a Facebook, Instagram profiljával, valamint az összes online elérhető platformmal, ahova regisztrált. Ugyan szoktak jelentős személyiségbeli eltérések mutatkozni az egyes platformokon, azonban a legnagyobb döbbenet a számomra az, amikor egy alig valamit takaró, mélyen dekoltált ruhában, szexi pózban elkészített fotót magáról megjelentető lány, vagy hölgy azt írja ki a profiljára, hogy komoly kapcsolatot szeretne. Hölgyeim! A férfiak vizuális lények, és a rólunk látott fotó alapján alkotnak legelőszőr véleményt. Sőt, sokszor el sem olvassák a nők által kiírt szöveget, csak a fotót nézik meg, ezért nagyon figyeljetek arra, hogy milyen fotókat tesztek ki magatokról. Éppen ezért nagyon-nagyon szeretem, ha néhány konzultáció után, amikor tisztáztuk azt az ügyelemmel, hogy mi a vállalkozásának a küldetése, vagy azt, hogy milyen állást, vagy társat keres, készítünk egy profi vizuális anyagot, és azt jelentetjük meg az online világban.

Városi legenda, vagy tényleg léteznek "vadászok"? Hogyan ismerd fel a csábítókat és hogyan ne ess bele a csapdájukba!

 Elérkeztünk az egyik legnépszerűbb témámhoz, amelyet már egy kicsit érintettünk korábban. Gondolom, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy minden férfiben benne van a vadászösztön, azonban vannak olyanok, akik a nők levadászását magas szinten, élethivatásszerűen űzik. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen sikerült interjút készítenem Budapest legnagyobb vadászaival. Az interjúk készítése során beengedést nyertem a „kulisszák” mögé, és sok hasznos információt kaptam ezektől a férfiaktól. Az interjú sorozatot nem jelentettem meg a blogon, mert az egyik híres vadász az ügyfelem, valamint az egyik karizmatikus karakterem megformálója lett a jövőre megjelenő „Kanapébeszélgetések” című könyvemnek.  Néhány dologra azért szeretném felhívni a figyelmeteket. Ha gyakran jártok az éjszakában, és szinte minden hétvégén ugyanazokat a férfiakat látjátok egy csoportba verődve, amint a nőket bámulják, akkor egy kicsit vessétek fel annak a lehetőségét, hogy ezek a férfiak nem biztos, hogy komoly kapcsolatot keresnek. Ha szeretnétek velük ismerkedni, mert vonzónak, szimpatikusnak találjátok őket, akkor nem fogtok csalódni, ezek a férfiak valóban azok. Hiszen mesterien értenek ahhoz, hogy a velük lévő nő rendkívül jól érezze magát. De ez csak arra a pár órára lesz így, amíg meg nem kapnak téged, azután pedig eltűnnek. Ha tisztában vagy ezzel, és te is csak pár órai kellemes élményre vágysz, akkor élvezd ki a helyzetet, királynőnek fogod érezni magad azon az éjszakán. Ha azonban komoly kapcsolatra vágysz, lépj tovább, különben sérülni fog lelked. Vigyázat Hölgyeim, ezek a férfiak rendkívül jóképűek, ápoltak és sikeresek, ezért könnyű felfedezni bennük az álmaink férfiját. Ez azonban csak illúzió, a varázslat része, és ha nem figyelünk eléggé könnyen sírás lesz a tündérmese vége. Ugyanis ezek a férfiak nem hajlandóak elköteleződni, kizárólag a vadászat érdekli őket. 

 #szenvedéybőlhivatás

 

süti beállítások módosítása